om

Kurs

Velkommen til grafikkurs!

Vi opplever en økende interesse for grafikk både blant kunstnere, det store kunstpublikum og kunstsamlere.  På kurset vil vi gi deg en innføring i de forskjellige grafiske teknikker, diskutere kvalitet og grafikk som investering og gi deg råd om hvordan grafikken best kan bevares.
<strong>KALLE NILSEN</strong><br />
<em>Svømmer</em><br />
Tresnitt, 75 x 75 cm<br />
Signert n.t.h.: Karl E.N. <strong>BJØRN RANSVE</strong><br />
<em>Skjev spiral</em>, 2007<br />
Litografi, 43,0 x 39,2 cm<br />
Opplag: 145<br />
BR-G 1084 <strong>ANNA-EVA BERGMAN</strong><br />
<em>L10 1970 Rød Jord / Terre Rouge</em><br />
Litografi, 580 x 435 mm<br />
Signert n.t.h.: AE Bergman <strong>OVE STOKSTAD</strong><br />
<em>Natt</em>, 2000<br />
Serigrafi, 53/100, 390 x 277 mm<br />
Signert n.t.h.: Ove Stokstad 2000
KURSKVELD 1
Onsdag 22. mars
Tid: 18.00-20.00
Sted: Oslo Kunsthandel, Kristian Augusts gate 13


Vi gir deg en gjennomgang av grafikkens historie og viser eksempler på forskjellige grafiske teknikker fra ulike perioder.

Vi vil også diskutere hvordan kvalitet på grafikk bedømmes og hvordan markedet for grafikk har utviklet de siste tiårene.

Papirkonservator Kari Greve fra Nasjonalmuseet vil gi oss gode tips som kan være nyttig å ta med seg hvis man ønsker å investere i grafikk.  Hun vil vise oss forskjellige papirkvaliteter, gjennomgå hvilke typer skader som kan repareres og gi oss gode råd om hvordan man best tar vare på arbeider på papir.


KURSKVELD 2
Onsdag 29. mars
Tid: 18.00-20.00
Sted: Kunsthøgskolen i Oslo, Fossveien 24


Høyskolelektor Bror Mikkelborg vil gi oss en gjennomgang av de forskjellige grafiske teknikker og vise oss hvordan et litografi lages – fra íde til et ferdig trykk.

Mikkelborg anses som en av våre dyktigste litografer  og har i mange år samarbeidet med en rekke kunstnere innen grafikkprosjekter.

Vi vil også se eksempler på studentarbeider og få et innblikk i hvordan studentene kombinerer gamle teknikker med nye idéer. 

Vi vil også se eksempler på studentarbeider og få et innblikk i hvordan studentene kombinerer gamle teknikker med nye ideér. 


Pris: 950,-  pr. person

Begrenset antall plasser.


For påmelding kontakt:
Gidske Vidvei Munthe 
99 25 42 82
gidske@oslokunsthandel.no