om

Om Oslo Kunsthandel

Oslo Kunsthandel formidler norsk og internasjonal kunst av høy kvalitet fra alle tidsepoker i annenhåndsmarkedet. Salg foregår både gjennom utstillinger og ved direkte megling. Våre spesialister er blant bransjens mest erfarne, både hva gjelder verdivurdering, taksering, rådgivning og kjøp og salg av kvalitetskunst. Gjennom vårt brede kontaktnett, i Norge og internasjonalt, har vi tilgang til de beste objektene og vet hvor de rette kjøperne befinner seg. Vi tilbyr faglig trygghet, ryddighet og diskresjon i alle ledd i salgs- eller kjøpsprosessen.

Vi formidler også med det ypperste av norske og internasjonale antikviteter og designobjekter, både norske bondeantikviteter, bymøbler, moderne design, sølv, glass, fajanse og porselen.

I våre moderne lokaler i Kristian Augusts gate 13 ønsker vi å skape en hyggelig møteplass for alle kunst- og antikvitetsinteresserte.

Oslo Kunsthandel eies og drives av Gunnar Krogh-Hansen, Anders Elvestad og Gidske Vidvei Munthe som sammen har bred og solid erfaring fra kunstmarkedet. Gunnar har mer enn 25 års erfaring fra kunstbransjen, og har jobbet både hos Grev Wedels Plass Auksjoner og Blomqvist Kunsthandel. Anders har 10 års erfaring med kjøp og salg av kunst fra Kaare Berntsen og Blomqvist Kunsthandel. Gidske har bakgrunn fra finansbransjen og har de siste årene jobbet med formidling av kunst. Hun har blant annet hatt ansvaret for kurs og utstillinger hos Blomqvist Kunsthandel.