tjenester

Takst

Oslo Kunsthandels spesialister er blant bransjens mest erfarne takstmenn for kunst, antikviteter og moderne design. Vi utfører takster for salg, forsikring og til hjelp ved skifte. Taksering kan foregå ved innlevering, på bakgrunn av tilsendte foto og opplysninger eller ved hjemmebesøk. Ta kontakt om du ønsker å gjøre en avtale.

 

Verdivurdering

Har du kunst, kunsthåndverk, antikviteter eller designobjekter av høy kvalitet som du vurderer å selge, gir vi deg gjerne en uforpliktende forhåndsvurdering.

Ta kontakt for å gjøre en avtale, eller send oss foto av verket, samt nødvendige opplysninger til post@oslokunsthandel.no.

 

Kjøp/salg

Vi har spesialisert oss på formidling av norsk og internasjonal kunst av høy kvalitet fra alle tidsepoker. Salg foregår både gjennom salgsutstillinger og ved direkte megling. I samråd med selger velger vi den salgskanalen som gir det beste resultatet. 

Våre spesialister er blant bransjens mest erfarne når det gjelder verdivurdering, kjøp og salg av kunst. Gjennom vårt brede kontaktnett, i Norge og internasjonalt, har vi tilgang til de beste objektene og vet hvor de rette kjøperne befinner seg. Vi tilbyr faglig trygghet, ryddighet og diskresjon i alle ledd i salgs- eller kjøpsprosessen. 

Ta kontakt på
22 60 80 10
post@oslokunsthandel.no

om du har noe du vurderer å selge.

Vi kan også være behjelpelige med å skaffe konkrete verk, verk av en bestemt kunstner, eller fra en bestemt tidsperiode. Gi oss gjerne beskjed om hva du er på jakt etter, så holder vi deg orientert om noe som passer dine interesser kommer på markedet.